Välkomna till denna blogg!

Hej och välkomna till denna blogg! Här tänkte jag förmedla kunskap och tankar angående allt som har med hälsa att göra
Det jag kommer inrikta mig på är kost och träning.

Själv har jag varit aktiv inom någon form av träning sedan jag var 15år gammal,så gammal behövde man vara för att få sätta sin fot i gymmet.
Jag började träna pgr av flera faktorer och ett utav dom var att jag var tjock som ung,trivdes ej med min kropp men förstod ingenting om hur man bör äta eller träna,dessa fundementala sakerna lär man sig tyvärr inte i skolan – att sköta sin kropp.
Jag började även utveckla ryggproblematik,en ryggrad som började växa lite som den ville och resulterade i lite deformerade kotor mycket enkelt förklarat. Där fick man ingen hjälp heller av vården eller skolan osv utan man fick ta tag i det själv och det var inte så lätt som 15åring.

Sedan dess har jag tränat regelbundet, utbildat mig och studerat i ämnena kost och träning,har under alla dessa år lärt mig massor genom att alltid själv vara testperson. Dietupplägg och träningsvariationer i all dess oändlighet har präglat min vardag och till den jag är idag,finns inga enkla genvägar bara hårt hårt slit.